Terugblikken


Stichting Hospice maakte een mooi match met Tuin Totaal op de Beursvloer

Haarlem. Coördinator Renee Igel van Stichting Hospice vertelt enthousiast over het resultaat: ‘Wat is het ontzettend fijn dat we niet meer elke dag hoeven te glibberen op onze groen uitgeslagen oprijlaan. Dat was voorheen bloedlink maar Tuin Totaal heeft dit geweldig verholpen. Ook hebben ze onze heggen netjes gesnoeid wat een heel ander gezicht geeft. Daarnaast staat de schutting er weer keurig bij en zijn zelfs de buren er tevreden mee’. Kortom: we zijn reuze blij dat we naar de Beursvloer zijn gekomen en dat Tuin Totaal dit voor onze Stichting heeft willen doen. Volgende Beursvloer zijn we er weer bij!


Renée Igel,

coördinator Stichting Hospice


Politie bakt  pannenkoeken

De Politie laat zien dat ze ook goed zijn in het bakken van pannenkoekenen poffertjes. De politiemannen en vrouwen hebben zich ingezet voor de bewoners van de Houttuinen. De bewoners genoten van de gezelligheiden de pannenkoeken/ poffertjes.
Verpleeghuis de Houttuinen matched met ABN AMRO

Met de medewerkers van de ABN AMRO Bank op het Houtplein gaan bewoners van de Houttuinen heerlijk op pad met de duofi ets. Ook hebben de medewerkers van de bank afgelopen jaar ons geholpen met het bakken van oliebollenen appelfl appen voor de bewoners. Dit was een groot succes!

En na de Beursvloer gaat het gewoon door!

Naast deze match heeft de ABN AMRO ons ook nog een ander aanbod gedaan. Hun kantoor werd verbouwd en i.p.v. Een receptie wilden ze graag iets schenken aan een goed doel.Ze hebben ons toen uigekozenals goed doel. We hebben toen een nieuwe televisie

gekregen voor in onze activiteiten ruimte. Ook hebben ze onze grote kerstboom versierd

met allemaal nieuwe ballen slingers e.d. Daarnaast hebben ze ons een taarten workshop aangeboden. Samen met een echte workshop begeleider hebben de ABN AMRO medewerkers samen met de bewoners de taarten versierd.

Post Verkade Groep en de Zonnebloem

Saskia Post heeft met de Zonnebloem een mooie match afgesloten. Er wordt gevaren met de deelnemers van de Zonnebloem. De afdeling van de Zonnebloem viert dan haar 25 jarig jubileum. Diana Martens van de Zonnebloem ontvangt van banketbakkerij De Rek een grote taart om de middag nog feestelijker te maken.


Imbema, Move2Golf en Kleine Maatjes

Imbema heeft de medewerkers van kleine maatjes mooie shirts geschonken. Zo zijn de medewerkers herkenbaar voor ouders en bezoekers van het Kinderdagverblijf.

Move2Golf heeft voor de medewerkers een bedrijfsuitjes verzorgt hiervoor dank namens Kleine Maatjes


Dynamique en de Beursvloer

Dynamique is een van de trouwe deelnemers van de Beursvloer Haarlem. Dynamique verzorgt sportieve evenementen, teamtrainingen, vakantie kampen en rondvaarten op de Spaarneboot.Martijn van Dam en Quirijn Dalhuisen zijn de enthousiaste eigenaren

van Dynamique. Zij willen graag iets betekenen voor mensen die zonder de Beursvloer Match geen gebruik kunnen maken van hun geweldige activiteiten.

Zo is er met Home-Start, zij ondersteunen gezinnen die om welke reden dan ook in een isolement zijn geraakt. Vele vrijwilligers zetten zich in voor deze gezinnen. Na een keer gematched te zijn op de beursvloer is er met Dynamique en Home-Start is een mooie relatie opgebouwd. Buiten de Beursvloer om matchen ze ieder jaar. Moeders, vrijwilligers en kinderen zijn ieder jaar weer welkom.Geweldig! Daarnaast wordt er elk jaar weer opnieuw gematched. Op 16 mei vaarde de Spaarneboot uit voor het jeugdsportfonds.


Vrijwilligers Hamelink genieten tijdens rondvaarttocht Dynamique

Op donderdag 5 juli genoten 26 vrijwilligers van buurtcentrum De Hamelink uit de Slachthuisbuurt van een zonnige rondvaarttocht door de Haarlemse wateren. De tocht werd aangeboden door buitensportcentrum Dynamique, dat naast rondvaarttochten ook sportieve bedrijfsuitjes, vakantiekampen en teamtrainingen organiseert. Via onder meer het Spaarne, de Bakenessergracht, Haarlem Noord en de Leidse Vaart hadden de vrijwilligers een prachtige ontspannen dag op het water. DOCK Haarlem van buurtcentrum De Hamelink en buitensportcentrum Dynamique maakten een match via de Beursvloer van Bedrijf & Samenleving in het najaar van 2011.