Programma 13 juli 2017:

15.15 uur - Inloop

15.30 uur - Speeddate 1e ronde

15.45 uur - optreden van onze ambassadeurs Dos Hermanos

16.00 uur - Gongslag door onze beschermheer: burgemeester drs. J. (Jos) Wienen

16.10 uur - Handelen met hulp van spreekstalmeesters:

    Dieuwertje Blok & Dolly Bellefleur

16.45 uur - Speeddate 2e ronde

17.30 uur - Afsluitende (netwerk)borrel

18.00 uur - Einde


Nieuw dit jaar:

SPEEDDATEN


Om efficiënter & effectiever matches te kunnen maken introduceren we dit jaar het speeddaten.


Het werkt als volgt:

Circa 10 deelnemers (zowel bedrijven als maatschappelijke organisaties) nemen plaats aan 1 tafel. Iedere deelnemer presenteert zichzelf en zijn/haar vraag binnen 1 minuut. Dit alles wordt geregisseerd door een (of meerdere) hoekman/vrouw die zowel een mix aan deelnemers als de tijd in de gaten houdt. Na een eerste 'kennismakingsrondje' is gelijk duidelijk met wie je nader in gesprek wilt komen om te onderzoeken of je een mooie match kunt sluiten.

Nog een bijkomend voordeel van de hoekman/vrouw is dat hij/zij op de hoogte is van ieders wens en daardoor mee kan helpen, om dit ook bij de niet-speeddate-deelnemers onder de aandacht te brengen.

Uitgangspunt blijft zoveel mogelijk mooie matches proberen te maken met elkaar!


WENSPARASOL

Uit de afgelopen jaren is gebleken dat er naast de 'grote' matches ook altijd behoefte is aan 'kleinere matches'. Kleinere matches betreffen meestal individuele matches die deelnemers persoonlijk zouden willen uitvoeren. Het kan dus zijn dat je als bedrijfsdeelnemer een of meerdere matches maakt maar hiernaast ook een kleine match op 'persoonlijke titel' wilt vervullen. Voorbeelden hiervan zijn een harinkje aan het strand eten met een bewoonster van het bejaardenhuis of een naar de bioscoop met een jongeren met een beperking.