Hoofdsponsor

13e Beursvloer Haarlem


13 juli organiseerde Bedrijf & Samenleving de Zomerse Beursvloer! We telde 216 enthousiaste deelnemers vanuit het bedrijfsleven en vanuit de maatschappelijke organisaties.

Brigitte Paulissen heeft de rol van de zieke Dieuwertje Blok met glans overgenomen.  Eerst maar eens kennis maken vond Brigitte en vroeg de deelnemers, “kijk eens wie er naast je staat en maak kennis met elkaar”! als je al koudwatervrees had was die gelijk weg. Met veel grandeur komt de tweede spreekstalmeelmeester op het podium, onze eigen Miss Dolly Bellefleur!

Het feest is zo compleet dus onze beschermheer burgemeester Jos Wienen kon de 13e Beursvloer openen door een goede slag op de gong te geven.

Dan wordt het “werken” maar vooral ook veel plezier hebben met elkaar! In een hoog tempo zoeken de deelnemers elkaar op om afspraken te maken, visitekaartjes uit te wisselen en met de matchformulieren naar de notaris te gaan om afspraken vast te leggen! Samen op de foto in een zomerse outfit achter een schilderijlijst levert hilarische kiekjes op die samen met de sfeerfoto’s te vinden zijn op onze website

We kunnen terugkijken op een dynamische en geanimeerde Beursvloer

De contracten worden volgende week per mail opgestuurd!