Hoofdsponsor

28 juni 2018 Beursvloer Haarlem - Philharmonie


Voor de 14e keer organiseert Bedrijf & Samenleving Haarlem en Omstreken deze jaarlijkse beursvloer waarbij maatschappelijk betrokken partijen uit Haarlem & omgeving de kans krijgen om mooie maatschappelijke initiatieven met elkaar te ontplooien.

De beursvloer is dé ontmoetingsplaats en het netwerk waar bedrijven en maatschappelijke organisaties met elkaar in verbinding komen.  Het concept is even simpel als doeltreffend: maatschappelijke organisaties hebben behoefte aan kennis, klussen, materialen en/of helpende handen terwijl bedrijven dit vaak in huis hebben. Bedrijven hebben behoefte aan een juiste match die past binnen hun netwerk en bij hun  maatschappelijke imago. Beide partijen komen samen op de Beursvloer en zodra de gong heeft geklonken brengen hoekmannen verschillende partijen bij elkaar, matches worden gemaakt en door de notaris bekrachtigd. Het draait om vraag en aanbod met gesloten beurzen.

Officiële opening wordt wederom verzorgd door onze beschermheer Burgermeester drs.J. Wienen met als vaste spreekstalmeesters Dieuwertje Blok en Dolly Bellefleur.

Nieuw dit jaar is dat de deelnemende bedrijven een ‘vaste plek’ krijgen op de beursvloer. Ze worden per categorie ingedeeld. Dit maakt het ‘vinden van’ bedrijven makkelijker voor de vragende partij.

Donderdag 28 juni 2018, welkom vanaf 15.15 uur – gratis toegang  

Locatie de Philharmonie, Lange Begijnestraat 11, 2011HH Haarlem.

Aanmelden kan via het formulier: Organisaties of Bedrijven vragen en meer informatie over het programma mail naar beursvloer@bedrijfensamenleving.nl